Høstsamlng på Soria Moria 2016

Av Elin Naalsund | 2016-04-19 11:00
 Barmarksamling i Oslo
En god oppkjøring til vinterens skisesong får du ved å bli med på Norges Skiveteraners barmarksamling i Oslo 3. - 4. september.
– Høstsamlingen passer like godt for deg som er ”hobbyløper” som for deg som har ambisjoner om en god plassering i Birkebeinerrennet, sier Jon Fodstad som i år står i spissen for arrangementet for sjuende gang.
Samlingen holdes på Soria Moria Hotell i Oslo, er et ypperlig utgangspunkt for jogging, sykling og rulleskigåing.
De som ønsker å ta en treningsøkt med rulleski- eller stavgangsinstruksjon før middagen kl. 19.00, møter lørdag 3. september kl. 14.45. Instruksjonen starter kl. 15.00 og foregår på veier i nærheten av hotellet. Stavgangsinstruksjon vil være enten på grusveien fra Tryvann eller i Holmenkollarenaen.  Også søndag vil det bli stavgangs- og rulleskiinstruksjon de samme stedene. Lørdag kveld er det sosialt samvær med foredrag om et aktuelt emne.
Samlingen, som avsluttes med lunsj søndag, skjer i samarbeid med Ola Kvaale og Erik Tronvoll, begge fremragende langrennsløpere og instruktører. De har fått mye ros under tidligere samlinger.
– Arve Tellefsen har alt meldt seg på. Han har lovt å ta med seg fiolinen. Jeg regner med at Ola tar med trekkspillet. Vi har virkelig noe å se fram til, sier Fodstad.
 
Samme pris som i fjor
Prisen per person er den samme som i fjor. Overnatting i enkeltrom er kr 1345,–, i dobbeltrom kr 1295,–. Beløpet dekker middag, frokost, lunsj og bruk av konferanserom. Det er bare hyggelig om du tar med trenende/ikke trenende ledsager.
Påmelding til Jon Fodstad, Myrhaugen 25 C, 0752 Oslo,
Epost grroeds@online.no
eller telefon  911 31 206, evt. 959 94 941, innen onsdag 17. august 2016.
Bruk helst epost.
Om hotellet: www.soriamoria.no.